JM Doctor - шаблон joomla Авто

IMGP9346Основач и сопственик на поликлиниката Денталика Про” е Др. Дејан Стојковски, доктор на стоматологија. Првиот контакт со стоматологија, Др. Дејан Стојковски, го имаше на стоматолошкиот факултет во Скопје, пред повеќе од 15 год. и работејќи во стоматолошки ординации во Скопје, веднаш после дипломирањето. Во тоа време има поминато голем број едукации и усовршувања во земјата и во странство од сите области на стоматологијата. Најголема љубов и предизвик му се естетски и функционално комплицираните протетски изработки.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMGP9337Др. Емилија Бошковска дипломираше на стоматолошкиот факултет во 2010 год.. Во текот на студиите и волонтирањето го стекнува своето прво работно искуство. Посветеноста во областа на стоматологијата и дава успех во истата, особено во областа на пародонтологија и детска стоматологија. Амбициозна и педантна во работата, на секој пациент му приога со посебно внимание и со позитивен став.

Стоматолошката ординација Денталика ќе ви даде врвен квалитет во удобен амбиент. Безболност е првиот предуслов за сите стоматолошки услуги. Работиме и викенди само со закажување на моб.: 070/930-085. Имаме склучено договор со ФЗОМ.

Нашата адреса е: Ул. Видое Смилевски Бато бр. 10а, Ново Лисиче (веднаш до Сенатор Казино), Скопје

EmailОваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 
FacebookStomatoloska Ordinacija "Dentallica"
Docctor Potfat Dentallica