JM Doctor - шаблон joomla Авто

Ние сме приватна стоматолошка пракса со традиција од 2005 година. Благодарение на долгогодишното искуство, ние се развивме во добро воиграна екипа. Ние обезбедуваме услуги на комплетна стоматолошка програма, која ги вклучува најновите материјали и технологии, а ние го следиме прогресот на професијата на конгреси и семинари во Македонија и во странство. Ние им обезбедуваме на нашите пациенти индивидуален пристап и посебна грижа. Големо внимание посветуваме на мали пациенти. Ние соработуваме со врвни експерти за ортодонција и хирургија за хирургија во овие области и со неколку врвни лаборатории. Најважно за нас е здравјето на забите и задоволен пациент.

Закажете преглед+389 70/930-085
Испрати ни поракаinfo@dentallica.mk
ЛокацијаНово Лисиче, Скопје