JM Doctor - шаблон joomla Авто

Стоматолошка ординација „Денталика“ нуди комплетна услуга за превенција, лекување и рехабилитација на усната празнина. Фокус ставаме на естетиката и минимално инванзивната стоматологија, протетика, ендодонција, но и сите останати интервенции во модерната дентална медицина. Нашата ординација е опремена со модерен инструментариум и високо квалитетни материјали за работа и стерилизација. Имаме склучено договор со Фондот за Здравствено Осигурување

20180403 134211

Закажете преглед+389 70/930-085
Испрати ни поракаinfo@dentallica.mk
ЛокацијаНово Лисиче, Скопје