JM Doctor - шаблон joomla Авто
  • Кон секој пациент пристапуваме индивидуално како на личност, а не како објект и наогаме заедничко решение согласно со неговите желби,можности и потреби.

  • Нашиот персонал е со големо разбирање за секој пациент

  • Постојаното едуцирање со посети и практични работи на разни симпозиуми не прави искусни за одговор на сите предизвици во стоматологијата.

  • Секогаш квалитетот го ставаме пред квантитетот.

  • На сите изработки даваме гаранција, т.е спремни сме да ја повториме секоја изработка која не ги задоволува високите естетско-функционални услови на наш трошок.

  • Наш императив е задоволен пациент кој со радост доаѓа на следна посета или контрола носејки ја гордо новата насмевка.

 

Закажете преглед+389 70/930-085
Испрати ни поракаinfo@dentallica.mk
ЛокацијаНово Лисиче, Скопје