JM Doctor - шаблон joomla Авто
  • Затоа што ги користиме најдобрите материјали и техники кои се нудат на пазарот.

  • Затоа што за секоја помалку или повеке болна интервенција, користиме анестезија по желба на пациентот.

  • Затоа што работиме со цени диктирани од Фондот за Здравствено Осигурување

  • Затоа што ние се бориме и обидуваме секој заб целосно да се излекува за да се зачува, а за негово вадење се одлучуваме само кога тоа е неизбежно.

  • Затоа што ни најкомплицираните протетски изработки, реконструкции на заб, ортодонтски аномалии не ни претставуваат проблем, туку предизвик.

  • Затоа што знаеме како да работиме со плашливи пациенти, со деца а и со пациенти кои имаат хронични заболувања

  • Затоа што ние не работиме масовна стоматолгија – туку холистичка стоматологија посветена на Вас, на секој детал на Вашиот заб.

  • Затоа што протетските изработки ги работи исклучиво Др.Дејан Стојковски, кој што има големо искуство наспроти годините.

  • Преглед, консултација и пресметка на цените се бесплатни и не ве обврзуваат на ништо.

 

Закажете преглед+389 70/930-085
Испрати ни поракаinfo@dentallica.mk
ЛокацијаНово Лисиче, Скопје